Contactpersoon
photo:Rik ten Wolde
Rik ten Wolde
Marketingmanager AFAS Personal
06-42129841
Social media

Newsroom AFAS Personal

AFAS Personal, jouw gratis online huishoudboekje. Het is belangrijk om je persoonlijke financiën op orde te hebben. Zeker in deze tijden. Daarom is er AFAS Personal: een gratis online huishoudboekje. Al na 5 minuten heb je helder overzicht!
Leusden,
17
september
2014

Het is in ons land slecht gesteld met het ‘buffertje’ voor onverwachte uitgaven. Een derde van de Nederlandse huishoudens heeft op dit moment geen reservepotje om onverwachte uitgaven, zoals een kapotte wasmachine, op te kunnen vangen. En van de huishoudens die wel over een buffer beschikken, voldoet een meerderheid niet aan de richtlijnen van het Nibud. Dit blijkt uit onderzoek van online huishoudboekje AFAS Personal.

Een financiële buffer is bedoeld voor uitgaven waarvan je weet dat ze ooit gaan komen, maar waarvan je nog niet precies weet wanneer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vervanging van een kapotte wasmachine of onderhoud aan auto of huis. Mochten deze uitgaven zich onverwachts voordoen, zorgt een financiële buffer ervoor dat er geen geld geleend hoeft te worden. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud), partne...

Lees meer over dit bericht

Digitaal huishoudboekje: Kosten in kaart - Computer Idee

20
aug
2013
www.computeridee.nl

Gratis uw geld beheren - Plus Online

13
aug
2013
www.plusonline.nl